podstrani

Transport

Pri nas nismo klasični prevoznik z lastnimi vozili ampak delujemo kot organizator cestnega tovornega transporta, s to posebnostjo, da smo nišno usmerjeni v manjše pošiljke, katere prepeljemo v ekspresni ali zbirni opciji.

Logistično podjetje, na katerega se lahko zanesete

Želite poslati paket v tujino? Potrebujete dostavo pošiljke na območju Slovenije? Logistika je naša specialiteta. Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje, točnost in zanesljivost. Organiziramo prevoze različnih tipov pošiljk po Sloveniji in Evropi. Zagotvaljamo vam, da lokacijo svoje pošiljke lahko redno spremljate in varno jo prepeljemo od točke A do točke B – brez pretovarjanja.

Specializiranost za manjše pošiljke

Ne ustrašimo se nobenega posla, res pa je, da so nam najljubši kombi prevozi manjših pošiljk. Naša vozila se posebej veliko gibljejo na trasi Zahodna Evropa – Slovenija – Hrvaška. Specializirani smo za prevoze nenevarnega in ne hitro pokvarljivega tovora do 1.500 kilogramov. Če skombiniramo vašo pošiljko kot dotovor k drugemu tovoru, je storitev še cenejša.

Carinsko in špediterstko svetovanje

Četudi še nimate izkušenj z mednarodnim transportom, lahko s pomočjo naših nasvetov dobite kvalitetne informacije o carinskih postopkih in nasvet o najboljšem špediterju za vaš primer.

Nenehna sledljivost tovora

Zagotavljamo vam na dve uri natančno oceno prihoda pošiljk na cilj, saj smo z našimi prevozniki ves čas v stiku. Vsak trenutek lahko vemo, kje se tovor nahaja, saj ga spremljamo z najnovejšo tehnologijo za sledenje.

Visoka prilagodljivost

Si želite preusmeriti tovor ali odpoklicati dostavo? Ni problema! Pokličite na naši kontaktni številki in storili bomo vse, da vam ustrežemo.

PREVOZ PRI SELITVI

Se selite? Mi vam pri tem pomagamo! Vaše blago skrbno zavarujemo in ga pripeljemo na želeno lokacijo, brez pretovarjanja. V kolikor je blaga malo, Vam lahko ponudimo tudi zbirno obliko prevoza, kar pomeni, da bo storitev za Vas še bolj ugodna.

Poleg prevoza nudimo tudi pomoč voznika, ki Vam tako pri nakladi kot tudi pri dostavi pomaga, v kolikor njegovo pomoč potrebujete.

Prevoze selitev opravljamo tako po Sloveniji, kot tudi v drugih državah EU.

Vse pravice pridržane © 2015 Vrtačnik transport. Izdelava: