podstrani

Zakaj mi

Na trgu smo 25 let. V tem času smo dostavili blago na cilj v dogovorjenem času v 98,7% primerov. Tudi v primeru višje sile na podlagi dolgoletnih izkušenj situacijo obvladamo v najkrajšem možnem času.

Preberite si 5 razlogov zakaj se odločiti prav za nas, ali pa si preberite mnenja naših zadovoljnih strank.

Osebna obravnava vsake stranke.

Za nas niste le še ena stranka. Za nas niste le številka. ste dragocen partner, ki ga obravnavamo profesionalno in spoštljivo. Vsakomur se posvetimo posebej, nikogar ne obravnavamo na hitro. Tu smo zaradi vas.

1

Dosegljivost.

Ste se naveličali prevoznikov, kjer po 15. uri ni več nikogar, ki bi vam povedal, kje je vaš tovor? Brez skrbi, pri nas je drugače. Če je treba, smo vam na razpolago tudi izven delovnega časa po 17. uri, saj hočemo tudi mi vedeti, kje se nahaja vaš tovor.

2

Popolna zanesljivost.

Zagotavljamo vam, da se dosledno držimo rokov in vseh dogovorov. Uvrščamo se med najzanesljivejša transportna podjetja.

3

Visoka prilagodljivost.

Si želite preusmeriti tovor ali odpoklicati dostavo? Ni problema! Pokličite na naši kontaktni številki in storili bomo vse, da vam ustrežemo.

4

Nenehna sledljivost tovora.

Zagotavljamo vam na dve uri natančno oceno prihoda pošiljk na cilj, saj smo z našimi prevozniki ves čas v stiku. Vsak trenutek lahko vemo, kje se tovor nahaja, saj ga spremljamo z najnovejšo tehnologijo za sledenje.

5

Prva-stran_opcija4_10Odlične reference

Naše stranke so več kot zadovoljne. Janez Žumer s. p. Kovinostrugarstvo iz Ljubljane je na primer povedal:

»Poslovanje s podjetjem Vrtačnik transport nam je všeč prav zato, ker lahko za prevozno storitev pokličemo le en dan pred tem. Prav tako je podjetje konkurenčno tudi cenovno. Najvažnejše pa je, da se za tovor ne bojimo ali bo prišel v pravem času ali ne, in v kakšnem stanju.«

Prva-stran_opcija4_12Stranke, ki se vračajo.

»Lani sem delal orodje za brizgane plastike za nemškega kupca iz Hannovra. Naenkrat se je ta spomnil, da želi imeti orodje drugi dan v Hannovru, klical pa je okrog poldneva. Ker sem že prej sodeloval z gospodom Igorjem iz Vrtačnik transport, sem ga poklical in mu predstavil skorajda nemogoče želje. Gospod Igor si je vzel pol ure časa in me poklical nazaj, da je vse dogovorjeno in da bodo prišli proti večeru po orodje. To se je tudi zgodilo in nemški kupec je imel naslednji dan orodje pri sebi. Za hitro intervencijo sem gospodu Igorju in podjetju Vrtačnik transport zelo hvaležen, kajti tudi pri nemškem kupcu sem zaradi nje dobil nekaj točk, ker se hitro odzovemo na njegove želje.«